Copyright 2020 by "Junior '99"    All Rights reserved    E-Mail: info@junior99.nl
JUNIOR '99
FMC Sening / Multiflow
Designed Junior '99
FMC Sening MultiFlow:

FMC Sening Multiflow is een electronsiche meetinstallatie die gebruikt kan worden voor het meten van bijvoorbeeld Huisbrand Olie , Diesel , Benzine , of LPG. Er kunnen tot 30 producten geprogrammeerd worden en geheel naar eigen keuze benaamd worden.
Indien gewenst kan er een factuur of bon geprint worden met diverse mogelijkheden aan informatie die op de bon of factuur vermeld moet worden.

Dit kan uitgevoerd worden in combinatie met een Smith Meter waar een pulsgever op gemonteerd word of met een aparte turbine- meter.

Ook kan indien gewenst de levering temperatuur gecompenseerd uitgevoerd worden hiervoor moet dan wel een temperetauur sensor in het systeem geplaatst worden.

De 100 laatste leveringen worden opgeslagen om eventueel later deze gegevens alnog te kunnen printen ook kan men door een kaartlezer de data uitlezen op een chipkaart en deze via een Pc op kantoor verwerken.

Net als bij de ELZ van Alfons Haar wordt dit systeem ook uitgevoerd met een ontluchtings systeem om te
voorkomen dat er tijdens het lossen lucht afgeleverd wordt.
Dit kan doormiddel van een Wennstrom ontluchting of een tradionele ontluchter pot van dit of een ander merk.FMC MultiFlow
Schematic